Latest SSC jobs   »   Tod 10.11.2017

Tod 10.11.2017

Q1.Tod 10.11.2017_40.1

5/12
12/5
5/7
7/5

Solution:

Tod 10.11.2017_50.1

Q2.Tod 10.11.2017_60.1

5
1/5
3
1/3

Solution:

Tod 10.11.2017_70.1

Q3.Tod 10.11.2017_80.1

-√3
-1
1
√3

Solution:

Tod 10.11.2017_90.1

Q4.Tod 10.11.2017_100.1

14
13
15
10

Solution:

Tod 10.11.2017_110.1

Q5.Tod 10.11.2017_120.1

1/2
-1
-1/2
-1/6

Solution:

Tod 10.11.2017_130.1

Q6.Tod 10.11.2017_140.1

2.4
3.2
4
5

Solution:

Tod 10.11.2017_150.1

Q7.Tod 10.11.2017_160.1

1
3
1/2
2

Solution:

Tod 10.11.2017_170.1

Q8.Tod 10.11.2017_180.1

0
-√2
-2
3√2

Solution:

Tod 10.11.2017_190.1

Q9.Tod 10.11.2017_200.1

4
5
6
8

Solution:

Tod 10.11.2017_210.1

Q10.Tod 10.11.2017_220.1

2
3
4
9

Solution:

Tod 10.11.2017_230.1

Q11.Tod 10.11.2017_240.1

1
2
3
4

Solution:

Tod 10.11.2017_250.1

Q12. If (a – 1)² + (b+ 2)² + (c+ 1)² = 0, then the value of 2a – 3b + 7c is

12
3
-11
1

Solution:

Tod 10.11.2017_260.1

Q13.Tod 10.11.2017_270.1

1/4
1/6
1/5
1/7

Solution:

Tod 10.11.2017_280.1

Q14.Tod 10.11.2017_290.1

–1
0
1
2

Solution:

Tod 10.11.2017_300.1

Q15. If a, b, c are real and a² + b² + c² = 2(a- b- c) – 3, then the value of 2a – 3b + 4c is

-1
0
1
2

Solution:

Tod 10.11.2017_310.1