English Quiz On Active/Passive Part – XIV

1.  A lion does not eat grass, however hungry he may be 
(A) Grass is not eaten by a lion, however hungry he may be.
(B) Grass is not being eaten by a lion, however hungry he may be.
(C) Grass is eaten not by a lion. However hungry he may be.
(D) Grass is being not eaten by a lion, however, hungry he may be.2.  She is reading the book everyday.
(A) The book is being read by her everyday.
(B) The book is read by her everyday.
(C) The book was read by her everyday.
(D) The book was being read by her everyday.

3.  Someone saw him picking up a gun.
(A) He was seen pick up a gun by someone.
(B) He was seen picking up a gun by someone
(C) He was seen by someone when he was picking up a gun
(D) He was seen by someone pick a gun

4.  This unexpected news surprised me a great deal.
(A) I was surprised a great deal by this unexpected news
(B) I am surprised a great deal by this unexpected news
(C) I have been surprised a great deal by this unexpected news
(D) I had been surprised a great deal by this unexpected

5.  The students are decorating the stage for the annual day celebrations.
(A) The stage had been decorated by the students for the annual day celebrations.
(B) The stage is being decorated by the students for the annual day celebrations.
(C) The stage was decorated by the students for the annual day celebrations.
(D) The stage has been decorated by the students for the annual day celebrations.

6.  I have bought a new car.
(A) A new car was bought by me
(B) A new car is brought by me
(C) A new car has been bought by me
(D) A new car had been bought by me

7.  Teachers might have given their students some concessions.
(A) Their students might have given some concessions to their teachers
(B) Their students might be given some concessions by their teachers
(C) Their students might be giving some concessions to their teachers
(D) Students might have been given some concessions by their teachers

8.  You should not offer meat to vegetarians. 
(A) Vegetarians should not be offered meat
(B) Meat should be offered to non-vegetarians
(C) Vegetarians should not offer meat
(D) You should offer no meat to non-vegetarians

9.  You must write off all those bad debts. 
(A) You must be written off by all those bad debts
(B) All those bad debts must be written off by you
(C) Write off all those bad debts
(D) All those bad debts could be written off

10. Are they receiving, the chief guest at the station?
(A) Was the chief guest being received at the station?
(B) Is the chief guest being received at the station?
(C) Will they be received by the chief guest at the station?
(D) Will the chief guest be received at the station?





Answers:-
1.A
2.A
3.B
4.A
5.B
6.C
7.D
8.A
9.B
10.B

Download Upcoming Government Exam Calendar 2021

×

Download success!

Thanks for downloading the guide. For similar guides, free study material, quizzes, videos and job alerts you can download the Adda247 app from play store.

Thank You, Your details have been submitted we will get back to you.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join India largest learning distination

What You Will get ?

  • Job Alerts
  • Daily Quizes
  • Subject-Wise Quizes
  • Current Affairs
  • previous year question papers
  • Doubt Solving session

Login

OR

Forgot Password?

Join India largest learning distination

What You Will get ?

  • Job Alerts
  • Daily Quizes
  • Subject-Wise Quizes
  • Current Affairs
  • previous year question papers
  • Doubt Solving session

Sign Up

OR
Join India largest learning distination

What You Will get ?

  • Job Alerts
  • Daily Quizes
  • Subject-Wise Quizes
  • Current Affairs
  • previous year question papers
  • Doubt Solving session

Forgot Password

Enter the email address associated with your account, and we'll email you an OTP to verify it's you.


Join India largest learning distination

What You Will get ?

  • Job Alerts
  • Daily Quizes
  • Subject-Wise Quizes
  • Current Affairs
  • previous year question papers
  • Doubt Solving session

Enter OTP

Please enter the OTP sent to
/6


Did not recive OTP?

Resend in 60s

Join India largest learning distination

What You Will get ?

  • Job Alerts
  • Daily Quizes
  • Subject-Wise Quizes
  • Current Affairs
  • previous year question papers
  • Doubt Solving session

Change Password



Join India largest learning distination

What You Will get ?

  • Job Alerts
  • Daily Quizes
  • Subject-Wise Quizes
  • Current Affairs
  • previous year question papers
  • Doubt Solving session

Almost there

Please enter your phone no. to proceed
+91

Join India largest learning distination

What You Will get ?

  • Job Alerts
  • Daily Quizes
  • Subject-Wise Quizes
  • Current Affairs
  • previous year question papers
  • Doubt Solving session

Enter OTP

Please enter the OTP sent to Edit Number


Did not recive OTP?

Resend 60

By skipping this step you will not recieve any free content avalaible on adda247, also you will miss onto notification and job alerts

Are you sure you want to skip this step?

By skipping this step you will not recieve any free content avalaible on adda247, also you will miss onto notification and job alerts

Are you sure you want to skip this step?