English Quiz for SSC CGL 2016



1)I have _______________ to travel throughout Brazil.
 a.always wanted 
 b.wanted always  
 c.always been wanted 
 d.None of the above are correct.
Ans- a
2)Choose the correct sentence.
 a.Have you been exercising with Glen? 
 b.Has Glen exercised lately? 
 c.Is Glen exercising right now? 
 d.Only answer 3 is correct. 
 e.All the answers are correct.
 Ans- e

3)She _____________ six days a week.
 a.usually works 
 b.works usually 
 c.is usually works 
 d.is working usually
 Ans- a

4)Charley _____________ telling silly jokes.
 a.is always 
 b.always is 
 c.has always 
 d.had always
Ans- a

5)When it ___________ hot tomorrow, the fans will turn on automatically.
 a.is going to get 
 b.will get 
 c.gets 
 d.is gets
 Ans- c

6)John was stopped by the police on the way home. He —– too fast.
 a.was driving
 b.had driven
 c.had been driving
 d.drove
 Ans- c

7)A new hotel —— in the center of town.
 a.is being built
 b.is built
 c.built
 d.is building
Ans-a

8)You should see the new Brad Pitt film. He plays the part of a cowboy who —- up a lawless town.
 a.clean
 b.cleans
 c.cleaned
 d.is cleaning
Ans-b

9) ——- the football match on TV last night?
 a.Did you see
 b.Do you see
 c.Have you seen
 d.Were you seeing
 Ans- a

10) I ——- my foot playing tennis last week, and now I can hardly walk.
 a.injure
 b.injured

 c.have injured

 d.was injuring
Ans- b


×
Login
OR

Forgot Password?

×
Sign Up
OR
Forgot Password
Enter the email address associated with your account, and we'll email you an OTP to verify it's you.


Reset Password
Please enter the OTP sent to
/6


×
CHANGE PASSWORD